CA'SALINA SUR LIE FERMENTAZIONE IN BOTTLIGLIA
Kód: 803Detailní popis produktu
Víno z hroznů Glera (dříve známá jako Prosecco) pěstovaná v oblasti Treviso D.O.C. je vyrobené metodou champagne tj. zráním v láhvi (přítomnost kvasnic usazených na dně láhve charakterizuje starověký způsob výroby prvního šumivého prosecca). Jedná se o velmi suché víno, které si zachovává charakteristiku hroznů Glera - květinovou a ovocnou chuť a vůni. Díky svým vlastnostem je vhodné párování s tučnými rybami, uzeninami, sýry. Vlastnosti tohoto prosecca zráním na kvasnicích znamenají, že v těchto kombinacích může být vždy kandidátem na stupně vítězů.
PODÁVAT VYCHLAZENÉ NA 6 - 8 °C
Doplňkové parametry
Kategorie: | CA’SALINA |
---|---|
FRIZZANTE: | ANO |
OBJEM l: | 0,75 |
ODRŮDA: | GLERA |
OBSAH CUKRU V g/l: | 0,0 |
OBSAH ALKOHOLU V %: | 11,0 |
BARVA: | BÍLÉ |
TEPLOTA PODÁVÁNÍ: | 6-8°C |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.