Nejprodávanější
Toto spumante s nulovým zbytkovým cukrem má slámově žlutou barvu se zelenkavými odlesky, jemným a perzistentním perlením.Vůně je jemná, má ovocný buket s tóny jablek a citrusů....
Skvělé k jakémukoli jídlu, ale hlavně k tučným jídlům.
Vynikající růžové spumante je nejlepší v kombinaci s pokrmy z bílého masa, ale i samotné s vychutnáním ovocných chutí.
Perfektní jako aperitiv a v kombinaci s lehkým jídlem, smaženými rybami nebo bílým masem.
Vždy neodolatelný ve veselých chvílích, vynikající jako aperitiv, ideální během jídla, perfektní k rybím pokrmům a bílému masu. Výborné umístění v Grand testu Grand testu...
Toto prosecco si musí oblíbit i odpůrce sladších vín. Jeho kyselinka dokonale potlačuje jeho sladkost a vše dohromady to dává jako byste pili smetanu. Rive di Col San Martino...
Odrůda Marzemino, jemná harmonická, elegantní chuť s dobrou strukturou, vůně po červeném lesním ovoci.
Vůně tohoto vína jsou tóny exotického ovoce a zralého jablka. Chuť je harmonická, díky půdnímu složení, kde se pěstuje, slaná s dobrou strukturou. Toto víno doporučuje i Marian...
Díky pečlivému výběru hroznů má víno vytrvalé perlení s ovocnou chutí a slámově žlutou barvou. 3. místo v Grand testu Grand testu časopisu Wine&Degustation v kategorii Dry.
Bílé hrozny Glera a Chardonnay dávají příjemný základ tohoto spumante, které se vyrábí v autoklávu a leží na kvasnicích po dobu tří měsíců.
Toto víno je určeno pro ty, kteří rádi ochutnávají bílé víno v „přírodní“ verzi. Je mladší, perfektně se hodí k lehkým sýrům a zeleninovým rizotům.
Jedná se o klasickou verzi Prosecco Superiore s jemnou vůní a ovocnými tóny vinných hroznů.
Ročník: 2020 Odrůda: Susumaniello - Salento IGT Párování: Mladé víno preferující zvěřinu a ryby s tučnou a pikantní chutí všech druhů masa.
Odrůda Chardonnay je obsahem této láhve. Vynikající jako aperitiv, skvělé s měkkýši, ústřicemi, a obecně pokrmy na bázi ryb, ale i se zeleninou, bílým masem a měkkými sýry.
Toto růžové víno je vyrobeno z odrůd Negroamaro z 95% a Malvasia Nera 5%. Je vhodné k jakýmkoliv jídlům, ale hlavně s předkrmy, vejci, bílým a červeným masem, rybími polévkami a...
Ročník: 2019 Odrůda: Negroamaro 95% – Malvasia Nera 5% Párování: První chody se silnými omáčkami, pečené bílé a červené maso, drůbež.
Ročník: 2019 RISERVA Odrůda hroznů: Negroamaro Párování: Vynikající ke slaným prvním chodům a grilovaným nebo pečeným červeným masům.
Ročník: 2017 Hrozny: Negroamaro 80% a Montepulciano 20% Párování: Hovězí maso, pečené nebo grilované jehněčí maso, zvěřina, dušená masa, chutné stařené sýry a skvělá kuchyně.
Ročník: 2018 Odrůda hroznů: Primitivo Salento IGT Párování - Všechny první chody ochucené masovou omáčkou typu ragú nebo omáčkami chutney, jehněčím a zvěřinou.
Ročník: 2021 Odrůda hroznů: Negroamaro Párování: Aperitivy, předkrmy, mořské plody a korýši.
Ročník: 2018 Odrůda hroznů: Negroamaro - Salento IGT Párování: dušené ryby, pečené nebo grilované maso, tvrdé sýry
Velmi suché prosecco je vhodné k párování s tučnými rybami, uzeninami, sýry.
Živé a obzvláště elegantní perlení. Svěží a ovocná vůně s tóny jablek a akácie. Dobrá struktura. Plná a slaná chuť. Prodává se v balení po 4 lahvích. Tato láhev byla ohodnocena...